ANKARA / ŞEREFLİKOÇHİSAR - Zafer İlkokulu

Zafer İlkokulu

EKİCİ MAH. PAZAR SK. ZAFER ILKOKULU BLOK NO: 2 ŞEREFLİKOÇHİSAR / ANKARA
Vizyon
Vizyon; bir kurumun gelecekte görülmek istenen şeklidir. Bir başka deyişle geleceğin resmidir. Vizyonumuz; Zafer İlkokulunu, okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve mezunlarımız ve velilerimizi) güçleriyle en kısa zamanda; bulunduğumuz yerleşim biriminde öncelikli tercih edilen; SBS de her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren; sosyal etkinliklerle adından söz ettiren; Avrupa Birliği normlarına eşdeğer eğitim veren güçlü bir eğitim kurumu yapmaktır. Bunu için var gücümüzle çalışmaktayız.
Misyon
Misyon;bir kurumun varlık sebebidir. Niçin varız sorusunun cevabıdır. Bir ilköğretim kurumu olarak varlık sebebimizi Türk Milli Eğitiminin ve ilköğretiminin amaçlarından almaktayız. Misyonumuz; Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş öğrenciler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onları bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
08.40 14:45
KALORİFER-DOĞALGAZ
Okulumuz ilçe merkezinde olup Ankara´ya 146 ,Aksaray´a 81 km´dir.